De Akasha Kronieken

Wat zijn de Akasha Kronieken?
De Akasha Kronieken zijn een bewustzijnsdimensie in andere sferen waarin de vibratie van elke ziel en zijn/haar reis ligt opgeslagen. 
‘Akasha’ betekent ‘schitterend’, ‘schijnend’, ‘lichtgevend’ in het Sanskriet. Een ‘kroniek’ is een ander woord voor blauwdruk van onze individuele ziel. De Akasha Kronieken zijn een soort bibliotheek welke alles bevat wat elke ziel in de loop van zijn/haar bestaan ooit heeft gedacht, gezegd, gedaan én waarin alles over toekomstige mogelijkheden is vastgelegd.

Bij het openen van de Akasha Kronieken kom je in een staat van
Goddelijk Universeel bewustzijn

Het bevat stralende Lichtvibraties welke je vervullen en omhullen zodat je erdoor verlicht wordt. Sensaties en gevoelens van innerlijk geluk, liefde, vrede en welzijn kunnen ervaren worden door de reader en de cliënt. (Zowel bij een reading op locatie als op afstand)

In de Kronieken word je altijd benaderd op het punt waar je je op dat moment bevindt.
De Akasha Kronieken zijn constant in verandering en uitbreiding. Dat is niet zo vreemd, want onze ziel is ook constant in verandering, in groei, in ontwikkeling. Bij elke verandering van de ziel, elke groei en elke vorm van ontwikkeling, worden de Kronieken van deze ziel weer bijgesteld. Hoe dichter je bij jezelf komt, m.a.w. hoe meer je in één lijn komt met jouw volmaaktheid, hoe verfijnder de informatie in de Kronieken zichtbaar wordt.
 
Voor de sceptische mensen; het Akashaveld is wetenschappenlijk bewezen. Zie het boek van Ervin Laslo; Science and the Akashic Fields: An integral theory of everything  
 
Wat kan een Akasha reading voor jou doen?
De Akasha Kronieken bevatten alle informatie over jouw ziel, de vraag is dus: “Wát wil je weten?”
Vragen als; ‘Waarom ben ik met mijn huidige partner, wat moeten we in deze relatie leren?’ of ‘Ik sta op een kruispunt in mijn leven en ik wil graag begeleiding om de beste keuze voor dit moment te kiezen, hoe kan ik dit aanpakken?’
of ‘Waarom herhalen bepaalde patronen zich in mijn familie? Wat kan ik eraan doen om deze patronen te doorbreken?’
Zelfs traumatische ervaringen kunnen onder de loep genomen worden. ‘Waarom is mij dit overkomen en wat heb ik ervan mogen leren?’ De Kronieken zullen je leiding geven, om de traumatische ervaring achter je te laten en je leven weer op te pakken vol liefde en kracht.

De Akasha Kronieken zullen je ten alle tijden helpen tillen naar een hoger bewustzijnsniveau

Alleen al omdat je de keuze hebt gemaakt om jouw Akasha Kronieken te raadplegen, betekent dat je toe bent aan persoonlijke groei. 
De Meesters, Leraren en Dierbaren die zich in jouw Akasha Kronieken bevinden hebben altijd de intentie om jou te helpen de ware essentie van je ziel als goddelijk spiritueel wezen te kennen. 

Tijdens een Akasha reading neem ik mee naar de blauwdruk
van jouw ziel. 

Alle informatie uit jouw leven (en vorige levens) liggen opgeslagen in deze blauwdruk en ze zijn toegankelijk voor jou! Ik neem je mee naar een bewustzijnsdimensie die je nog niet eerder hebt ervaren. Ik laat je zien en voelen hoe je (mogelijk zelf) antwoorden ontvangt op al je vragen, je ontmoet je Meesters, Dierbaren en Leraren en ten slotte ontvang je een prachtige heling vanuit het Akasha Licht.

Wil jij jouw diepste verlangens en grootste dromen gaan waarmaken? 

Wil je weten waar (karmische) lessen liggen voor jou en waarom deze steeds weer op je pad komen?


Wil je weten wat de reden is dat jouw kinderwens op zich laat wachten?

Wat kun je verwachten van een Akasha Kronieken reading op afstand?
Zodra jouw betaling bij mij binnen is zal ik de reading bij voorkeur binnen 14 dagen plannen. (een enkele keer lukt dat niet, dan zal ik je daarover informeren per e-mail)
Voorafgaand aan de Akasha reading; Ik zorg ervoor dat mijn energie vrij en zuiver is, ik baad mij in het Akasha-licht en dan pas open ik jouw persoonlijke Akasha Kronieken.
Bij iedereen zien de Kronieken er anders uit, voelt de energie anders, zie/hoor/ruik/voel ik andere dingen en krijg ik andere informatie door. Het voelt voor mij alsof ik jouw huis binnenstap, waar jouw energie aanwezig is. Vervolgens stel ik de vragen of leg ik jouw situatie voor aan jouw persoonlijke Meesters, Leraren en Dierbaren die bij jouw Akasha Kronieken aanwezig zijn. Zij geven mij de antwoorden die volledig afgestemd zijn op wat jij op dit moment nodig hebt en aan kan hebben. Is het voor jou bijvoorbeeld heel belangrijk om te weten dat jij in een vorig leven vermoord bent, maar zou jij het nog niet aankunnen om te weten wie daarbij aanwezig waren? Dan zal je alleen dat ene puzzelstukje ontvangen van het verhaal, namelijk; dat jij in een vorig leven vermoord bent. Ik krijg alleen die informatie te horen, die jij mag weten op dit moment. Ik ben alleen een doorgeefluik.
Tijdens een Akasha reading ontvang je een healing op diep niveau. Soms kan ik je vertellen op welke stukken de healing wordt gegeven, soms kan ik dat niet. De reden hiervan is dat ik soms niet de informatie mág ontvangen, maar dat er wel healing nodig is op bepaalde stukken.

N.B. Ik doe geen toekomstvoorspellingen. Toekomst zie ik als iets wat niet lineair is en hetgeen ik doorgeef zou dan onjuist kunnen zijn. Vragen als; “zal ik in dit leven nog samenkomen met mijn tweelingziel,” of “Hoeveel kinderen zal ik krijgen,” zal ik daarom niet beantwoorden.

Ik ben een doorgeefluik, een communicator tussen jou en jouw Akasha Kronieken. Het verslag dat ik na de reading schrijf, bestaat alleen uit wat ik doorgekregen heb vanuit jouw Akasha Kronieken. In de inleiding van de email geef ik jou (zo nodig) tips en advies geven over hoe ik jou zou kunnen ondersteunen hierin.

Wat kun je verwachten van een Akasha reading – live videocall (ZOOM)?
Zodra jouw betaling bij mij binnen is, plannen we de Akasha reading in. Dit vindt online plaats. Zorg dat je ZOOM geïnstalleerd hebt.
We doen een zuiverende en helende meditatie waarbij je omgeven zult zijn in het Akasha-licht. Zodra jij er klaar voor bent neem ik je in de energie mee naar jouw Akasha Kronieken. Ik vraag jou ook om uit te spreken wat je ervaart. Jij of ik zal jouw vragen en/of situatie voorleggen aan jouw persoonlijke Meesters, Leraren en Dierbaren. Elke Akasha reading is anders, daarom kan ik hier nu geen helder voorbeeld van schetsen. De antwoorden worden gegeven, zoals ik beschreven heb bij een Akasha reading op afstand. Het verschil is dat je tijdens een live reading echt in de energie zit waardoor je zelf ook sensaties zult ervaren. Antwoorden, beelden, geuren en gevoelens kunnen boven komen bij jou. Tijdens de Akasha reading ontvang je automatisch een healing (zowel op afstand als live), die je tijdens een live reading op een veel dieper niveau ervaart.

(alle onderstaande bedragen zijn inclusief 21% btw)

€75,-
€99,-
€120,- (Akasha reading voor jou, zielsafstemming voor je zielskindje)

Wil je zelf leren werken met de Akasha Kronieken?
De eerste groepstraining was in 2020.

Akashic Alignment begint eind februari 2021 en jij kunt erbij zijn !!

In deze opleiding van 6 maanden ga jij een ‘deep dive’ in jezelf maken; je komt in alignment!
Daarna leer jij werken met de Akasha Kronieken, je kunt readings en healings geven.
Heb je interesse en wil je meer weten? Klik hier voor de uitgebreide info over de opleiding
Je mag mij ook mailen op contact@amandaleescoaching.com

Cursus Akasha Kronieken – de magie van je blauwdruk
Deze cursus duurt 6 maanden en je leert stap voor stap alle ins en outs van de Akasha Kronieken. Bij aanvang van de cursus wordt je ingewijd in de Akasha energie.
Je start wanneer jij besluit om te starten. Wil je direct beginnen? Klik dan op de betaallink en na betaling ontvang jij direct de eerste les in jouw mailbox!
Je ontvangt elke twee weken een nieuwe les in je mailbox waar je mee aan de slag kunt. De lessen worden gegeven op audio en je krijg de lesstof en opdrachten in een pdf document zodat je het kunt uitprinten. Sommige lessen bestaan alleen uit geschreven tekst (pdf) en bij andere lessen krijg je er geleide meditaties bij.
Aan het einde van de 4e maand ga je voor anderen Akasha Kronieken readings doen (onbetaald), dit wordt de proefperiode genoemd.
Na jouw proefperiode ontvang je nog een laatste les en daarna kun jij (bij voldoende inzet uiteraard) zelf met de Akasha Kronieken werken.
Je kunt gedurende de gehele cursus contact met mij opnemen; Amanda Lees.
Let op: deze cursus is individueel zonder bijeenkomsten of (online) trainingen.

Na de cursus kun jij jezelf Akasha reader & healer noemen.
– Je kunt Akasha readings doen voor jezelf en voor anderen
– Je kunt inzicht krijgen in vorige levens; wat is er gebeurd, wat heb jij nog meegenomen in dit leven en waar is healing nodig. Waar nodig kun jij dat toepassen.
– Inzicht krijgen in familielijnen en zonodig hierin healing toepassen zodat jij het niet doorgeeft aan jouw kinderen en zij weer aan hun kinderen
– Je leert jezelf te gronden en te verbinden met de Akasha Kronieken zodat jij een spil bent tussen Moeder Aarde & Vader Kosmos.
– Je kunt Akasha readings & healings inzetten voor je huisdieren
– Je kunt Akasha healing inzetten voor je kinderen (kinderen t/m 18 jaar mogen we geen readings voor doen vanuit de Akasha Kronieken)

Volg je liever een training in groepsverband of ontvang je 1 op 1 coaching in combinatie met het leren werken in de Akasha Kronieken? Klik dan op de onderstaande link!

%d bloggers liken dit: