Diensten

Intuïtieve coaching, Mindfulness & Cognitieve therapie

Ik bezit de kracht om door je heen te kijken, om jouw ziel in zijn volledigheid te ervaren. Ik zie jouw puurheid, jouw zachtheid, jouw kracht. Ik zie waar je mag groeien, waar pijnpunten liggen en waar kansen liggen. Ik zie de prachtige, stralende ziel die je in ware essentie bent!
Mijn passie is om jou dit ook te laten ervaren, zodat je eindelijk kunt worden wie je altijd al had willen zijn.
Mijn missie is om jou te coachen naar de allerbeste versie van jezelf!
Ik neem je graag even bij de hand, ik loop een stukje met je mee, zodat je meer overzicht en helderheid krijgt. We pakken samen jouw pijnpunten aan en streven naar flinke stappen vooruit in jouw persoonlijke ontwikkeling.


Zielsafstemmingen & Akasha Readings

Een Zielsafstemming is een gesprek van ziel tot ziel, waarin ik contact maakt met jouw ziel. Ik maak vaak gebruik van deze zielsafstemmingen bij een kinderwens, zwangerschap of na de geboorte van een kindje. Bij een kinderwens of zwangerschap maak ik eerst contact met jouw ziel en vervolgens tune ik in op de ziel van jouw (aanstaande) kindje. Ik voer een gesprekje met de ziel van je kindje om antwoorden te krijgen op vragen die jij graag wilt stellen en ik staat open voor aanvullende informatie, adviezen en vragen vanuit je kindje voor jou.
Een zielsafstemming is voor alle leeftijden!

Tijdens een Akasha reading neem ik je mee naar de blauwdruk van jouw ziel.

Alle informatie uit jouw leven (en vorige levens) liggen opgeslagen in deze blauwdruk en ze zijn toegankelijk voor jou! Ik neem je mee naar een bewustzijnsdimensie die je nog niet eerder hebt ervaren. Ik laat je zien en voelen hoe je (mogelijk zelf) antwoorden ontvangt op al je vragen, je ontmoet je Meesters, Dierbaren en Leraren en ten slotte ontvang je een prachtige heling vanuit het Akasha Licht.
Een Akasha reading is ook mogelijk op afstand, je hoeft dat niet (bewust) aanwezig te zijn. Je zal een gevoel van rust over je heen krijgen zodra ik de reading doe. Na de reading ontvang je altijd een verslag met alle informatie die ik heb doorgekregen, mogelijke adviezen en concrete tips.
Een Akasha reading is alleen voor 18+ omdat het zeer gevoelige informatie betreft die niet zomaar toegankelijk mag zijn voor iedereen. Lees hier meer…


Tweelingzielen

Tweelingzielen & meer… Wat een wonderlijke ervaring vind ik dit toch.
Heb je het idee dat je je tweelingziel hebt ontmoet? Ik kan je ondersteunen in dit heftige proces. De nadruk ligt tijdens dit proces vooral op zelfliefde, zelfacceptatie en zelfontwikkeling.
Je tweelingziel spiegelt bijna je gehele binnenwereld en zet de boel op z’n kop. Ervaringen, emoties, herinneringen en meer komen boven en als je dit niet verwacht kun je hier lichamelijk en psychisch behoorlijke last van ondervinden.
Meer weten? Klik dan hier


Kinderwens, Zwangerschap,  Geboorte & Eerste 9 maanden

Als je een kinderwens hebt, in verwachting bent of pas bevallen dan kan ik jou ondersteunen in het contact met jouw lichaam, ziel en dat van je (aanstaande) kindje. Een kindje op de wereld verwelkomen is een levensveranderende gebeurtenis. Hoe mooi zou het zijn als je begeleiding krijgt van een ervaren en gecertificeerde zwangerschapsbegeleidster, die samen met jullie een herinnering creëert waar je voor de rest van je leven positief en tevreden op terugkijkt.
Samenwerken met je partner en je kindje, hoe magisch is dat?
Wil je meer weten? Klik dan hier%d bloggers liken dit: