Online training Akasha Kronieken

Super leuk dat je interesse hebt om zelf de Akasha Kronieken in te gaan stappen. Alleen al de reden dat je hier bent, maakt al dat het waarschijnlijk iets voor jou is.

Wat kun je na het volgen van de training?
• De Akasha Kronieken openen voor jezelf en van anderen. 
• Belangrijke levensvragen bespreken in jouw Akasha Kronieken en onder begeleiding van jouw persoonlijke begeleiders dagelijks meer helderheid krijgen.
• Jezelf en anderen in een zuiverend en beschermend Akasha Licht zetten welke zeer helend is voor jou 
• Vorige levens helen d.m.v. het Akasha Licht (van jou en je klant)
• Vervelende gebeurtenissen uit jouw huidig leven helen d.m.v. het Akasha Licht (en dat van je klant)
• Met behulp van jouw Akasha Kronieken achterhalen waarom je bijvoorbeeld terugkerende (vervelende) emoties ervaart of herhalende gebeurtenissen meemaakt.
• Het verschil zien tussen intuïtief afstemmen en via de Akasha Kronieken afstemmen.
• Dagelijkse hulp en leiding ontvangen vanuit jouw Akasha Kronieken

Hoe ziet het eruit?
• Online training van 4 maanden
• 1x p.m. coachcall via ZOOM (We starten maandag 3 augustus!)
• N.a.v. elke coachcall ontvang je een digitaal werkboek met opdrachten
• 1x p.w. is er een vragenronde in de besloten fb groep
• 1x p.w. is er een voortgangsronde in de besloten fb groep
• Maximaal 8 deelnemers tegelijk
• Inclusief een 30 dagen proefperiode waarin je de Akasha Kronieken voor minimaal 5 anderen gaat openen.
• Na afloop van de training ontvang je een certificaat

Tijdens de coachcalls leer ik je de belangrijkste dingen over de Akasha Kronieken, we doen (helende) meditaties en bespreken we waar je meer over wilt weten.
De coachcalls duren ongeveer 1,5 a 2 uur. 

Je ontvangt een werkboek, opdrachten en via een besloten facebookgroep kun je je vragen aan mij en de andere deelnemers stellen. 

Jouw investering voor deze cursus is eenmalig €500,- (in delen betalen is mogelijk)
Wil je liever 1 op 1 de cursus volgen bij mij, dan betaal je €750,- (in delen betalen is mogelijk)
bedragen zijn exclusief 21% btw

Wat zijn de Akasha Kronieken?
De Akasha Kronieken zijn een bewustzijnsdimensie in andere sferen waarin de vibratie van elke ziel en zijn/haar reis ligt opgeslagen. 
‘Akasha’ betekent ‘schitterend’, ‘schijnend’, ‘lichtgevend’ in het Sanskriet. Een ‘kroniek’ is een ander woord voor blauwdruk van onze individuele ziel. De Akasha Kronieken zijn een soort bibliotheek welke alles bevat wat elke ziel in de loop van zijn/haar bestaan ooit heeft gedacht, gezegd, gedaan én waarin alles over toekomstige mogelijkheden is vastgelegd.
 

Bij het openen van de Akasha Kronieken kom je in een staat van Goddelijk Universeel bewustzijn

Het bevat stralende Lichtvibraties welke je vervullen en omhullen zodat je erdoor verlicht wordt. Sensaties en gevoelens van innerlijk geluk, liefde, vrede en welzijn kunnen ervaren worden door de reader en de cliënt. (Zowel bij een reading op locatie als op afstand)

In de Kronieken word je altijd benaderd op het punt waar je je op dat moment bevindt.
De Akasha Kronieken zijn constant in verandering en uitbreiding. Dat is niet zo vreemd, want onze ziel is ook constant in verandering, in groei, in ontwikkeling. Bij elke verandering van de ziel, elke groei en elke vorm van ontwikkeling, worden de Kronieken van deze ziel weer bijgesteld. Hoe dichter je bij jezelf komt, m.a.w. hoe meer je in één lijn komt met jouw volmaaktheid, hoe verfijnder de informatie in de Kronieken zichtbaar wordt.
 
Voor de sceptische mensen; het Akashaveld is wetenschappenlijk bewezen. Zie het boek van Ervin Laslo; Science and the Akashic Fields: An integral theory of everything  
 

Na afloop van de training Akasha Kronieken kun je niet alleen readings voor jezelf doen, maar ook voor anderen. Wat kan een Akasha reading voor jou doen?
De Akasha Kronieken bevatten alle informatie over jouw ziel, de vraag is dus: “Wát wil je weten?”
Vragen als; ‘Waarom ben ik met mijn huidige partner, wat moeten we in deze relatie leren?’ of ‘Ik sta op een kruispunt in mijn leven en ik wil graag begeleiding om de beste keuze voor dit moment te kiezen, hoe kan ik dit aanpakken?’
of ‘Waarom herhalen bepaalde patronen zich in mijn familie? Wat kan ik eraan doen om deze patronen te doorbreken?’
Zelfs traumatische ervaringen kunnen onder de loep genomen worden. ‘Waarom is mij dit overkomen en wat heb ik ervan mogen leren?’ De Kronieken zullen je leiding geven, om de traumatische ervaring achter je te laten en je leven weer op te pakken vol liefde en kracht.
 

De Akasha Kronieken zullen je ten alle tijden helpen tillen naar een hoger bewustzijnsniveau


Alleen al omdat je de keuze hebt gemaakt om jouw Akasha Kronieken te raadplegen, betekent dat je toe bent aan persoonlijke groei. 
De Meesters, Leraren en Dierbaren die zich in jouw Akasha Kronieken bevinden hebben altijd de intentie om jou te helpen de ware essentie van je ziel als goddelijk spiritueel wezen te kennen. 
 

Tijdens een Akasha reading neem ik mee naar de blauwdruk van jouw ziel. Na afloop van de training kun jij zelfstandig reizen naar de blauwdruk van jouw ziel


Alle informatie uit jouw leven (en vorige levens) liggen opgeslagen in deze blauwdruk en ze zijn toegankelijk voor jou! Ik neem je mee naar een bewustzijnsdimensie die je nog niet eerder hebt ervaren. Ik laat je zien en voelen hoe je zelf antwoorden ontvangt op al je vragen, je ontmoet je Meesters, Dierbaren en Leraren en ten slotte ontvang je een prachtige heling vanuit het Akasha Licht. Zodat jij na afloop van de training al het bovengenoemde zelf kunt gaan aanbieden! 

Hopelijk zien we elkaar op 3 augustus!

Lieve groetjes,

Amanda Lees

Op maandag 3 augustus start de eerste groep met de 4-maanden training!
Hier vind je meer informatie en kun je je direct aanmelden!

%d bloggers liken dit: