Over Amanda

Ik ben Amanda, 32 jaar jong en mama van twee prachtige meiden; Mayana (4) en Masha (1).
Toen ik zwanger was van Mayana wilde ik graag meer diepgang dan alleen zwangerschapsgym en hypnobirthing. Ik wilde kletsen met mijn baby, maar ik kon dit zelf niet. (dacht ik).  Gelukkig kon ik na haar geboorte via een Luisterkindwerker wél met haar kletsen. 

In 2016 startte ik een praktijk op en werkte naast mijn vaste baan in de gehandicaptenzorg, als intuïtief coach. Ik gaf een aantal workshops over meditatie & mindfulness, ik gaf cursussen intuïtieve ontwikkeling en vanaf 2017 stond ik lezingen te geven over tweelingzielen op spirituele beurzen. In mijn eigen praktijk gaf ik coaching aan mensen die in een tweelingziel proces zaten. 

Tijdens de zwangerschap van mijn jongste dochter Masha, ben ik zelf in gesprek gegaan met het wondertje in mijn buik. Mijn gave om van ziel tot ziel te spreken nam in rap tempo toe en ik voerde de mooiste gesprekken met de baby in mijn buik. Zij heeft mij geholpen met het helen van mijn diepste angsten, pijnen en trauma’s. Zij liet mij zien waar, hoe en met wie ze haar eerste ademteug op aarde wilde ervaren. Zij gaf mij beelden, woorden en de kracht om op mijn oervrouwelijke intuïtie te vertrouwen. Hierdoor heeft zij echt een droomgeboorte gehad. (Thuis, in een bevalbad, volledig hands-off en bijna unassisted. Precies zoals wij het wilden)

Ik heb een sterke connectie met de Nieuwe Aarde Kinderen die naar de Aarde komen, zij die er klaar voor zijn om hun bijdrage te gaan leveren en op Aarde te komen. Mijn passie is om jou, mooie krachtige mama, in verbinding met jezelf, je partner en je baby te brengen én jullie samen te begeleiden tijdens deze magische reis.

Daarnaast ben ik erg trots dat ik met een andere hoogbewuste zielengroep mag samenwerken, hier op aarde. Samen verzorgen we nu webinars over tweelingzielen, zijn we beheerders van de facebookgroep; Tweelingzielenkracht (die ik op valentijnsdag 2017 heb opgericht) en mag ik helpen als coach op het twinretreat wat van 10 t/m 15 oktober 2019 in Valencia, Spanje, gegeven word.

Wat anderen over Amanda zeggen

Amanda lijkt een goede balans te hebben w.b.t dingen die spelen benoemen om bewustwording te creëren vs. ruimte geven voor de beleving en eigenheid van de ander.

Marlies

Amanda heeft een ongekend vermogen om door mensen heen te kijken. Ze kan de goedheid van ieder mens zien. En ze ziet waar iemand kan groeien en reikt dat ook aan.

Linda

Amanda is niet oordelend. Ze projecteert haar eigen pijnstukken niet, maar geeft ze alleen als idee. Ze bezit heel veel rust.

Corine

Wil je mij graag persoonlijk spreken zodat we samen een prachtige reis kunnen samenstellen? 

Bel of mail mij nu!


%d bloggers liken dit: