Wie is Amanda

Wat leuk dat je hier kijkt!
Ik ben Amanda, mama van twee kleine meiden, Multi-passionate onderneemster, vriendin van én collega!

Mijn grootste passie is schrijven en met heel veel liefde schrijf ik graag blogs, korte verhalen en verslagen van zielsafstemmingen en Akasha readings die ik geef!

Ik ben ontzettend leergierig en wil altijd de reden of oorzaak achter iets weten als het onderwerp mij interesseert. Ik onderzoek dan ook graag.
In 2015 ben ik begonnen aan een opleiding Mindfulness based cognitive therapy. Dit komt er nu op neer dat ik mindfulness therapeute ben en jou zou kunnen ondersteunen om meer in het hier en nu te leven.
De keuze voor deze opleiding kwam voort uit persoonlijke blokkades die ik ervaren heb, zoals de meeste van mijn gekozen opleidingen, cursussen en workshops ;).

Ik geloof in de kracht van ervaring en kennis gecombineerd!
Sinds kort volg ik een cursus Innerlijk Kind Therapie. Dit vooral om mij weer in verbinding te brengen met mijn innerlijke kind! Ik wil er alles aan doen om mijn volste potentie te leven! Als de cursus klaar is, kan ik de technieken meenemen in mijn coaching.

Sinds 2016 werk ik naast mijn vaste baan in de gehandicaptenzorg, als intuïtief coach. Ik begon met workshops over meditatie & mindfulness, daarna cursussen intuïtieve ontwikkeling en vanaf 2017 stond ik lezingen te geven over tweelingzielen op spirituele beurzen. In mijn eigen praktijk gaf ik coaching aan mensen die in een tweelingzielproces zaten. 

Toen ik in 2014 in verwachting was van mijn eerste kindje, genaamd Mayana, wilde ik zielsgraag met haar kunnen communiceren. Standaard boeken en artikelen over contact maken met je kindje, verbinden, veilig hechten… ik kon het niet vinden en ik miste het. Ik schakelde een luisterkindwerker in om het contact voor mij te leggen met mijn kindje. Hier kwam echt de mooiste verhalen uit en zeer zeker waardevol! Wat ik toen las tijdens mijn zwangerschap, kan ik nu ze 5 jaar oud is nog steeds lezen en toepassen.

In 2017 groeide er weer een prachtig klein wondertje in mijn buik, genaamd Masha. De drang om zelf te kunnen communiceren met haar ziel kwam weer naar boven. Dit keer kon ik zelf met haar praten!
Mijn gave om van ziel tot ziel te spreken nam in rap tempo toe en ik voerde de mooiste gesprekken met de baby in mijn buik. Zij heeft mij geholpen met het helen van mijn diepste angsten, pijnen en trauma’s. Zij liet mij zien waar, hoe en met wie ze haar eerste ademteug op aarde wilde ervaren. Zij gaf mij beelden, woorden en de kracht om op mijn oervrouwelijke intuïtie te vertrouwen. Hierdoor heeft zij echt een droomgeboorte gehad. (Thuis, in een bevalbad, volledig hands-off en bijna unassisted.)

Masha gaf mij ook een soort template, een ‘plan’. “Dit is wat je mag doen mama,” zei ze. Later kwam ik erachter dat deze template, dit begeleidingsplan voor ouders, een naam heeft! Namelijk; Adoula.
In 2018 ben ik dan ook de training; Dreamwalker Birth gaan doen via de Crimson Cirkle.

Wat kan ik voor jou doen?
Als je zelf een kinderwens hebt of in verwachting bent, kan ik jullie ondersteunen in het gehele proces van kinderwens tot na de geboorte van jullie wondertje! Kijk hiervoor op deze pagina. Ik heb een sterke connectie met de Nieuwe Aarde Kinderen die naar de Aarde komen, zij die er klaar voor zijn om hun bijdrage te gaan leveren en op Aarde te komen. Mijn passie is om jou, mooie krachtige mama, in verbinding met jezelf, je partner en je baby te brengen én jullie samen te begeleiden tijdens deze magische reis.

Liefs, Amanda

Wat anderen over Amanda zeggen

Amanda lijkt een goede balans te hebben w.b.t dingen die spelen benoemen om bewustwording te creëren vs. ruimte geven voor de beleving en eigenheid van de ander.

Marlies

Amanda heeft een ongekend vermogen om door mensen heen te kijken. Ze kan de goedheid van ieder mens zien. En ze ziet waar iemand kan groeien en reikt dat ook aan.

Linda

Amanda is niet oordelend. Ze projecteert haar eigen pijnstukken niet, maar geeft ze alleen als idee. Ze bezit heel veel rust.

Corine

Wil je mij graag persoonlijk spreken zodat we samen een prachtige reis kunnen samenstellen? 

Mail mij nu!

 


%d bloggers liken dit: