Tweelingzielen Retraites & Workshops

Verbinding, een zielsconnectie van hart tot hart
Verbinding, van hart tot hart
Links Amanda – Rechts Irene
Tweelingzielenbijeenkomsten / zielsliefdedagen

In samenwerking met Petra, Edgar en Irene organiseer ik bijeenkomsten en workshops voor iedereen die in een tweelingzielenproces zit. Momenteel hebben we nog niets gepland.

Twinretreat 2020
Vrijdag 8 mei t/m woensdag 13 mei
Valencia, Spanje

Investering in jezelf: €555,-
aanmelden kan via info@zielherinnering.com

Tweelingzielenretreat

Het twinretreat wordt verzorgd door Petra Joekie Boogerd en Edgar Bergsma in hun spirituele centrum: Fuente Bon in Valencia. Ik ben daarbij aanwezig als Akasha reader/coach en Irene Bond als intuïtieve coach. Samen gaan we gaan we kijken naar jouw blokkades en angsten en komen we tot nieuwe inzichten in jouw proces. Door healing en persoonlijke begeleiding in de vorm van readingen, coaching en het lopen van jouw karmische pad en levenspad, helpen wij jou om deze blokkades en angsten los te laten.

Het twin retreat staat in het teken om de verbinding met jezelf aan te gaan. We staan stil bij de diepe connectie met jouw tweelingziel en welke stukken er zijn aangeraakt en waar nog aan gewerkt mag worden. Deze persoonlijke pijnstukken (blokkades) worden meegenomen in de healingen, zuiveringen, readingen, rituelen en de coaching. Met blokkades bedoelen wij o.a. bepaalde angsten, negatieve overtuigingen of bepaalde vastgeroeste patronen. Alles wat jou blokkeert om jezelf volledig te accepteren, van jezelf te houden en wat jou weerhoudt om te doen wat jouw hart (ziel) jou ingeeft.

De connectie is en zal altijd aanwezig blijven op energetisch niveau. Als je deze kan accepteren en omarmen, kan je er heel veel kracht uithalen. Daarom is het belangrijk om eerst bewust te worden van je blokkades en deze blokkades te doorvoelen om ze vervolgens los te kunnen laten.

“Durf jij met ons samen jouw diepste angsten onder ogen te zien en jouw beperkende overtuigingen naar boven te halen die jullie proces nog blokkeren?”

Wat biedt het retreat jou?
Verbinding
Verbindingen met andere twins en de tijd hebben om met elkaar te delen en te herkennen geeft jou steun in jouw proces. Delen is helen en verhoogt je bewustzijn over dit unieke proces.

Diepe clearing en healing
Het opschonen van jouw gehele energiesysteem. Bij de clearingen en healingen in dit retreat worden jouw emotionele, mentale, spirituele en fysieke blokkades aangeraakt en tot heling aangezet. Clearingen verwijderen oude en negatieve blokkerende energieën. 

Channelingen en persoonlijke boodschappen
We ontvangen boodschappen over Tweelingzielen en jouw Twinproces van de tweelingzielen Maria Magdalena en Jeshua die ons allen bijstaan op de weg naar onvoorwaardelijke liefde.

Karma Clearing
Door het doorlopen van jouw karmische pad krijg je inzicht in karma uit jouw vorige levens en uit de vorige levens die je met je twin hebt gedeeld. Dit karma wordt aan de oppervlakte gebracht en verwijderd. De verbinding met je Twin zal hierdoor zuiverder aanvoelen, omdat je zoveel karma hebt opgebouwd in jullie vorige levens samen. 

Activaties
Activaties zijn energie verhogende healingen waarbij je trilling aanzienlijk omhoog gaat en ook het contact met je Hogere Hartchakra weer wordt hersteld. 

Coaching
Je krijgt coaching om extra bewustzijn te brengen op de struikelblokken op jouw Pad.

Akasha reading
Met deze helende reading word je meegenomen in jouw Akasha Kronieken waar alle informatie over jouw ziel ligt opgeslagen en zul je antwoorden op jouw vragen krijgen.

Ceremonies
We gaan gezamenlijk ceremonies doen met de sjamanentrom en het heilige vuur. Laat je verassen!

Ziel verbinding
We leren jou verbinding maken met je Twin via de ziel. Waardoor er ruimte komt voor de diepere zielsconnectie met je Twin. 

Goddelijke Blauwdruk
Jouw Goddelijke Blauwdruk, de informatieschijf over het Hogere Plan, wordt geactiveerd. Hierdoor komen er positievere ervaringen op je pad die meer in overeenstemming zullen zijn met het Hogere Plan. 

Levenspad
Het levenspad lopen van jou en je twin geeft inzichten in jullie verbinding en brengt jullie levensloop in beeld. Je kunt er ook voor kiezen om je eigen levenspad te bewandelen.

Verder kun je heerlijk genieten van de prachtige natuur en de heerlijke maaltijden van Edgar!

Voor meer informatie over het twinretreat kun je kijken op de website van Petra en Edgar, de creators van dit mooie retraite.
Liefs Petra & Edgar, Irene en Amanda

Meer over Tweelingzielen

Het tweelingzielenproces is geen gemakkelijke weg. Als eerst wil ik graag duidelijk maken dat ik gebruik maak van het begrip ‘tweelingziel’, maar in principe kun je ook het woord ‘zielsliefde’ of ‘nieuwetijdsliefde’ gebruiken. Het gaat om de connectie die je hebt met een specifieke ziel. Een verbinding die je nooit eerder zo intens gevoeld hebt. Een verbinding waar je niet meer omheen kan en zodra je beseft dat jouw tweelingziel ‘echt’ is, staat je wereld op z’n kop.

Het is de bedoeling dat tweelingzielen elkaar herinneren aan alle levens die ze samen gedeeld hebben. Vanaf het allereerste begin bij de Bron. Bij de Bron zijn jullie samengekomen, ontstaan. Hier is alles begonnen. Bekijk het als een tijdlijn vanaf dat moment tot het hier en nu. Misschien hebben jullie wel honderden levens gedeeld samen waarin heel veel is gebeurd.
De meeste (on)bewuste herinnering komt voort uit het niet samen zijn. Door onvoorziene gebeurtenissen zijn jullie uit elkaar gegaan. Denk aan overlijden, moord, angst, niet samen mogen zijn of het niet tegelijkertijd op Aarde zijn… Het is een gemis die zo diep gaat, dat je er geen woorden aan kunt geven. In het hier en nu kunnen deze gebeurtenissen zich uiten in bindingsangst, verlatingsangst, (on)bewust boos zijn op de ander, jaloezie, faalangst en noem maar op…
Deze gevoelens kunnen, mits ze niet aangepakt worden, zich uiten in lichamelijke klachten en zelfs leiden tot ziekte. Het is dus altijd belangrijk om goed naar je emoties te kijken en vooral goed naar de signalen van je lichaam te kijken!

Naast al deze klachten, komt het voor dat je na de ontmoeting met jouw tweelingziel ineens andere interesses gaat krijgen. Je intuïtie versterkt, je neemt alles sterker waar en het kan lijken alsof jouw spirituele ontwikkeling in sprongen vooruitgaat.
Als je hiernaar kunt luisteren en volledig open durft te staan voor groei, zul je merken dat jouw leven juist veel mooier zal worden.

Als je namelijk niet luistert naar wat jouw hart je verteld, zul je tegen de stroming van het leven in gaan.
Als je tegen de stroming van het leven in gaat, ben je niet ontvankelijk voor al het moois dat je gegeven wordt.
Tijdens een retraite wordt je eerst in verbinding gebracht met de andere deelnemers (maximaal 8) en ons als begeleiders. Samen zijn we sterk, samen zijn we één en samen zijn we in verbinding.
Jouw systeem wordt opgeschoond, dwz dat alle entiteiten, overtuigingen, symbolen, gedachten, banden en lijnen die niet bevorderlijk zijn voor jouw groei weggehaald worden. Vervolgens krijg je een healing op diep niveau.
Vijf dagen lang duiken we met elkaar het diepste van onze ziel in. We gaan angsten, karma, trauma’s en schaduwkanten bekijken.

En geloof mij als ik zeg: Je zal weerstand ervaren! En juist dán mag je overgeven, overgeven aan het proces, een ‘Deep Dive’ maken zodat je uit je comfortzone springt!

Ik heb letterlijk mijn angsten mogen aankijken bij dit prachtige meer. Nooit was ik bang voor diepten of grote wateren, tot voor kort. Het was een metafoor voor de diepte in mijzelf. Ik durfde onbewust de diepte in mij niet aan te gaan.
Tot we tijdens het twinretraite van oktober 2019 naar dit meer gingen. Ik wilde zielsgraag springen en zwemmen! Maar ik durfde niet. Mijn ego probeerde de angst die ik voelde onder woorden te brengen. De meest gekke dingen kwamen in mij op; “De diepzeemonsters komen omhoog zwemmen en eten me op”, of “Ineens kan ik niet meer zwemmen en zink ik naar de bodem.”
Petra zag dit innerlijke dilemma in mij en ze zei me dat ze mij ging helpen. Samen zouden we mijn diepste angsten aankijken en die duik in dat diepe water maken. Niet alleen zei ze dit letterlijk tegen mij, ze sprak ook van ziel tot ziel. Op dat moment besefte ik dat niet, maar nu ik dit schrijf voel ik weer de kalmte die over mij heen kwam. De rust die Petra mij stuurde. De zekerheid die net dat laatste duwtje in mijn rug gaf om daadwerkelijk te springen.
En toen sprong ik! Voor jou heb ik een korte diashow gemaakt 🙂 Enjoy!

Tijdens het twinretraite zul je je gedragen voelen, je zal bevrijd worden van beperkingen (emotioneel) en je zal heling ervaren op diep niveau. Hiernaast ontvang je spiegelsessies en readings, prachtige boodschappen van jouw spirituele team en de Bron.

Al met al kan ik uit persoonlijke ervaring zeggen dat een twinretraite echt je wereld zal verbreden!
Door zes dagen te baden in een totaal andere energie dan je gewend bent, ervaar je zoveel rust en verbinding! Er wordt veel opgeruimd waardoor ruimte ontstaat in je systeem voor nieuwe mooie ervaringen, voor nog diepere lagen in jezelf en voor een fijnere verbinding met jezelf en jouw tweelingziel.

Het kan een flinke schakeling zijn om weer terug te keren naar thuis, naar je werk, naar het leven dat je altijd geleefd hebt. En juist daarom blijven wij jou ondersteunen om deze landing te verzachten. Samen staan we sterk en samen zijn we in verbinding.

Voor meer informatie over het twinretraite kun je kijken op de website van Petra en Edgar, de creators van dit prachtige retraite.

Wij heten je van harte welkom tijdens een van onze retraites ! Hieronder zijn wij tijdens het twinretraite in oktober 2019.

Linksboven Petra – Rechtsboven Edgar
Linksonder Irene – Rechtsonder Amanda
%d bloggers liken dit: