Tweelingzielen

In 2016 ben ik begonnen met het coachen van mensen die in een tweelingzielenproces zitten. Een bijzondere ontmoeting met jouw andere helft, die alles losmaakt in je. Onbewust en bewust. Een rollercoaster van herinneringen, emoties, andere mensen die je tegenkomt, situaties waarin je ineens anders reageert. Je leven staat letterlijk op z’n kop na de ontmoeting met jouw tweelingziel.

Op 14 februari 2017 ben ik een facebookgroep gestart, genaamd; Tweelingzielenkracht
Juist als je in het tweelingzielproces zit, is het belangrijk om de nadruk op jouw kracht te leggen. Ik nodig je uit om lid te worden en mee te praten over de tweelingzielenprocessen.
Klik hier om naar de facebookgroep te gaan.

Mijn persoonlijke ervaring
In 2010 dacht ik mijn tweelingziel ontmoet te hebben. Het was een bijzondere ontmoeting, toen we elkaar voor het eerst zagen was er een herkenning, een wauw-effect. We hadden elkaar niet eerder gezien, maar toch ook weer wel. Het Universum bracht ons bij elkaar en in de acht jaren dat we samen zijn geweest hebben we ontzettend veel geleerd over onszelf. Ik ben dankbaar voor deze jaren, hoe turbulent ze soms ook waren. Ik had nooit ik kunnen zijn, zonder deze ervaring. En we hebben twee ontzettend leuke en prachtige dochters op de wereld mogen verwelkomen!
Een van mijn dochters is een Nieuwe Aarde kindje. Een stralende ziel die de harten van menig mens steelt. Kijk eens op deze pagina als je meer wilt weten over Nieuwe Aarde kinderen.

De relatie met de vader van mijn kinderen liep stuk en in de weken daarna begonnen er allerlei puzzelstukjes op z’n plek te vallen. Ik twijfelde sterk aan de tweelingziel-connectie die ik dacht dat we hadden en dit werd voor mij meerdere keren bevestigd. Achteraf gezien dacht ik dat hij een valse tweelingziel was voor mij. Een ziel-herinnering waarmee ik karma uit te werken had. Als ik heel eerlijk ben, weet ik niet precies hoe de connectie zit. Het maakt mij ook niet uit, want het gaat erom hoe ik mijn leven leef en of ik alle spiegelingen die hij mij laat zien kan zien en aanpakken alszijnde leerprocessen.
Ik geloof dat alle antwoorden in onszelf liggen, zolang je maar gelooft en vertrouwt op je intuïtie. Ik wil altijd vanuit mijzelf een antwoord (bevestigd) hebben, voordat ik echt iets durf te geloven. Zolang ik nog geen duidelijke antwoorden heb, zal ik er geen uitspraken over willen doen. 😉

Een paar maanden nadat de vader van mijn kinderen en ik uit elkaar gingen, heb ik iemand anders ontmoet. Dit is (ook) mijn echte tweelingziel. De weken voor onze ontmoeting hebben we urenlang gebeld, waarbij we elkaar op ‘aards’ niveau leerden kennen. We hadden energetische ontmoetingen, we konden elkaar voelen alsof we echt bij elkaar waren. Het enige wat we hoefden te doen was aan elkaar denken vanuit een staat van onvoorwaardelijk liefhebben.
En eindelijk was daar die echte ontmoeting. Het was bijzonder fijn, een soort veilig thuiskomen bij iemand die zo vertrouwd voelde. We hoefden elkaar alleen aan te kijken en er werden zoveel woorden ‘gesproken’ zonder dat we een woord hardop uitspraken. We hoefden maar aan elkaar te denken en we waren bij elkaar, samen. Hij heeft mij onvoorwaardelijke liefde tussen man en vrouw laten ervaren en samen kunnen delen. Hij heeft mij bepaalde dingen laten ervaren waar ik alleen van kon dromen. Gelijkwaardigheid, eerlijkheid en puurheid. Hij heeft altijd een speciale plek in mijn hart gehad, en hij zal dat altijd houden. Op dit moment is het contact verbroken, ik zie het als een persoonlijke leerweg die wij allebei nu moeten gaan bewandelen. Ons eigen pad, met elkaars spiegelingen in gedachten houdend zodat we kunnen blijven werken aan onze persoonlijke ontwikkeling.

Twinretraite Valencia
In mei 2019 ben ik op Twinretraite geweest in Valencia, Spanje. Hier heb ik ongelofelijk veel dankbaarheid mogen voelen voor mijn tweelingziel. Dankbaarheid dat hij in mijn leven is. Het is niet in woorden uit te leggen hoe dat voelde voor mij!
Het retraite stond in het teken van mijn tweelingziel-verbinding, zelfliefde, opschoning en heling van hele diepe lagen in mij. Ik ontving ontzettend veel liefde en steun van Petra, Edgar en Irene (de begeleiders van het retraite).

Tijdens het twinretraite in Valencia – mei 2019

Tweelingzielen ondersteuning & coaching
Voor velen in het tweelingzielenproces kan een Akasha Kronieken reading helderheid bieden voor jouw situatie. Mogelijk loop je tegen bepaalde blokkades of terugkerende uitdagingen aan in jouw leven, anders zou je dit nu niet lezen. Wellicht zit je in een separatiefase met je tweelingziel of ben je samen met hem of haar. Mogelijk merk je dat sommige uitdagingen terugkerend zijn, aangezien je tweelingziel precies datgene spiegelt wat nog onopgelost is bij jou en je tweelingziel.
Tijdens een Akasha reading kunnen we erachter komen wat datgene precies is, waar het vandaan komt (dus waar de oorsprong hiervan ligt) en wat jij zou kunnen doen om het op te lossen. Kijk voor meer informatie hierover even op mijn pagina over de Akasha Kronieken.

Persoonlijke coaching (offline en online) is ook mogelijk. Vraag even naar de mogelijkheden als je interesse hebt.

Podcasts & Blogs
Over tweelingzielen & meer kun je hier vinden


%d bloggers liken dit: