Tweelingzielen & andere zielsverbindingen

Een bijzondere ontmoeting met jouw andere helft, die alles losmaakt in je. Onbewust en bewust. Een rollercoaster van herinneringen, emoties, andere mensen die je tegenkomt, situaties waarin je ineens anders reageert. Je leven staat letterlijk op z’n kop na de ontmoeting met jouw tweelingziel.

Of je ontmoet een zielsmaatje waarmee je zo’n intense klik hebt. Alles klopt, jullie vullen elkaar perfect aan en er is geen sprake van de rollercoaster en het aantrekken – afstoten als bij een tweelingzielverbinding.

Op 14 februari 2017 ben ik een facebookgroep gestart, genaamd; Tweelingzielenkracht
Juist als je in het tweelingzielproces zit, is het belangrijk om de nadruk op jouw kracht te leggen. Ik nodig je uit om lid te worden en mee te praten over de tweelingzielenprocessen.
Klik hier om naar de facebookgroep te gaan.

Voor de meer ervaren mensen die geloven dat de term tweelingzielen lang niet alles omvat en dat er veel meer is dan alleen dat. Als je gelooft dat jij niemand nodig hebt om je compleet te voelen en volledig Divine United bent met jezelf, nodig ik je met heel veel liefde uit in deze facebookgroep. (link volgt snel)

Tweelingzielen ondersteuning & coaching
Voor velen in het tweelingzielenproces kan een Akasha Kronieken reading helderheid bieden voor jouw situatie. Mogelijk loop je tegen bepaalde blokkades of terugkerende uitdagingen aan in jouw leven, anders zou je dit nu niet lezen. Wellicht zit je in een separatiefase met je tweelingziel of ben je samen met hem of haar. Mogelijk merk je dat sommige uitdagingen terugkerend zijn, aangezien je tweelingziel precies datgene spiegelt wat nog onopgelost is bij jou en je tweelingziel.
Tijdens een Akasha reading kunnen we erachter komen wat datgene precies is, waar het vandaan komt (dus waar de oorsprong hiervan ligt) en wat jij zou kunnen doen om het op te lossen. Kijk voor meer informatie hierover even op mijn pagina over de Akasha Kronieken.

Voel je niets voor een Akasha reading, maar wil je wel individuele coaching? Boek hieronder jouw online sessie als je ondersteuning zoekt in je tweelingzielenproces. Weet je niet precies wat voor hulp jij nodig hebt, ook dan kun je een online sessie boeken. We kijken samen naar wat jij op dat moment nodig hebt. Denk aan meditaties, visualisatie, intuïtieve afstemming op jou en jouw tweelingziel, Akasha Kronieken, mindfulness en cognitieve therapievormen.

€99,- ex btw
(de sessie duurt ongeveer 90 minuten)

Podcasts & Blogs
Over tweelingzielen & meer kun je hier vinden
%d bloggers liken dit: