Wat anderen over Amanda zeggen

Ik zou het leuk vinden als jij jouw ervaring met ‘Amanda Lees Intuïtieve coaching’ met mij deelt. Vul onderstaand formulier in en jouw recensie verschijnt binnenkort op deze pagina!
Liefdevolle groetjes,
Amanda

Hoi Amanda,  
wat mij opviel in het contact dat we hadden was je integriteit. Ook vond ik je houding prettig, vanuit gelijkwaardigheid en met respect. Je lijkt een goede balans te hebben wat betreft dingen die spelen benoemen om bewustwording te creëren vs. ruimte geven voor de beleving en eigenheid van de ander. Je biedt een stukje begeleiding in de zwangerschap zonder teveel ruimte in te nemen. 
Je afstemmingen (ook die van m’n zusje gelezen vanmiddag;) ) zijn helder en duidelijk. Voelen ‘aards’ aan, zijn goed te volgen voor mensen , niet zweverig. Bevatten praktische tips waar je iets mee kunt.
Je kan  de dingen zonder oordeel opschrijven en benoemen.
Dingen zijn zo als ze zijn. Geen goed of fout. Hiermee stel je mensen op hun gemak, geef je mensen het gevoel dat ze goed zijn zoals ze zijn met al hun kwetsbaarheden en tekortkomingen.
Groetjes Marlies
29.09.2019


Amanda in 3 zinnen:
Ze is niet oordelend. Ze projecteert haar eigen pijnstukken niet, maar geeft ze alleen als idee. Ze bezit heel veel rust.
Corine
30.09.2019


Amanda,
Je hebt een ongekend vermogen om door mensen heen te kijken. Je kunt de goedheid van ieder mens zien, ook als ze zich anders presenteren. En je ziet waar iemand kan groeien en reikt dat ook aan.
Liefs, Linda 
27.09.2019


Ik vond het fijn én leerrijk om deze reading te mogen ontvangen. Het heeft me inzicht gegeven in de dingen waar ik nog verder in kan groeien en waar ik mijn aandacht op mag richten. Dank je wel hiervoor! 
Liefs, Joke. 
03.10.2019

%d bloggers liken dit: