Zielsafstemming

Een Zielsafstemming is een gesprek van ziel tot ziel, waarin ik contact maakt met jouw ziel.
Een zielsafstemming is voor alle leeftijden!  Ik maak vaak gebruik van deze zielsafstemmingen bij een kinderwens, zwangerschap of na de geboorte van een kindje. Soms komt er een vraag van ouders om even af te stemmen op hun zoon of dochter (ook alle leeftijden mogelijk), als ze tegen bepaalde dingen aanlopen. Vaak heeft het kind(je) voor de ouders advies of tips, die ik altijd meeneem in het verslag wat ik naderhand schrijf.

Een voorbeeld:
Een moeder kwam bij mij met de vraag of ik op haar dochter wilde afstemmen omdat ze het gevoel heeft dat ze niet erg gelukkig is op school.
Tijdens het gesprekje wat ik met dit meisje had kwam direct naar voren dat ze zich niet op haar plek voelt in de klas. Ze mist haar vriendinnetjes en wil graag omringt worden met kinderen van haar ‘niveau’. Ze wil zielsgraag meer leren, alleen lukt dat niet in de kleuterklas. Een belangrijk aspect hierin was voor het meisje om nog even vol te houden, de situatie te leren accepteren en eventueel lesmateriaal te krijgen wat meer aansloot bij haar ‘niveau’. Een rustpunt voor dit meisje was dat ze nog maar 2 maanden naar school hoefde en na de zomervakantie naar groep 3 kon. Sinds ze in groep 3 zit leeft ze helemaal op en lijkt ze overduidelijk lekker op haar plek te zitten. De ‘ongelukkige’ houding van dit meisje was verdwenen.

Bij een kinderwens of zwangerschap

Bij een kinderwens of zwangerschap maak ik eerst contact met jouw ziel en vervolgens tune ik in op de ziel van jouw (aanstaande) kindje. Ik voer een gesprekje met de ziel van je kindje om antwoorden te krijgen op vragen die jij of jullie als ouders graag willen stellen en ik sta open voor aanvullende informatie, adviezen en vragen vanuit je kindje voor jou of jullie.

Zelf leren om op je (aanstaande) kindje af te stemmen?

Ook dit is mogelijk! Ik leer jou of jullie heel graag om in contact te komen met jullie (aanstaande) kindje. Het is zo magisch mooi om zelf te kunnen kletsen met je (aanstaande) kindje!
Wist je dat een vrouw die binnenkort in verwachting raakt zeer open staat voor het zielskindje? Er is een connectie tussen beiden, de vrouw komt in een hogere frequentie (trilling) en het zielskindje daalt naar een lagere frequentie. Sluiers tussen de wereld zoals wij die zien en de hogere sferen worden dunner. Een vrouw in verwachting staat ook meer open voor het contact, zeker als het kindje voelbaar beweegt in haar buik.
Ik geloof dat wij allemaal spirituele wezens zijn en allemaal in staat zijn om zielsgesprekken aan te gaan.

Lees hier mijn blogs over de zielsafstemmingen en channelings die ik gedaan heb met Nieuwe Aarde Kinderen & Kristalkinderen

Klik hier om mijn gratis e-book Afstemmen op je zielskindje te downloaden! Je ontvangt er (tijdelijk) een gratis ingesproken visualisatie bij!

Wil je graag ondersteuning van mij als Adoula of tijdens een Bewust zwanger traject? Kijk dan even op deze pagina.
(N.B. Prijzen zijn inclusief 21% BTW)

Na ontvangst van jouw bestelling & betaling ontvang ik een melding. Ik neem z.s.m. contact met je op voor het maken van een afspraak. Houdt daarom goed je inkomende mailtjes en ongewenste mail/spambox in de gaten.

€75,-
€120,-
(Zielsafstemming voor je zielskindje, Akasha reading voor jou)
€30,-
€99,-
€333,-
€45,-
%d bloggers liken dit: