Adoula

Kinderwens, Zwangerschap, Geboorte & eerste 9 maanden

Als je een kinderwens hebt, in verwachting bent of pas bevallen dan kan ik jou ondersteunen in de verbinding met jouw lichaam, ziel en dat van je (aanstaande) kindje.
Ik kan door middel van een Zielsafstemming contact maken met de ziel van jou en dat van je (aanstaande) kindje.

Mijn werk als zwangerschapsbegeleidster & Adoula

Ik ondersteun in de dieper liggende, spirituele aspecten vóór, tijdens en na je zwangerschap. Een van de meest bijzondere gebeurtenissen in je leven, waarbij de connectie tussen beide ouders en baby geactiveerd en onderhouden wordt.
Bij mij kun je kiezen tussen een Adoula traject of een ‘Bewust Zwanger Zijn’ begeleidingstraject. Deze trajecten liggen zeer dicht bij elkaar, want er wordt gebruik gemaakt van bewuste ademhaling en de connectie maken met elkaar en je baby.
Het verschil is dat ik tijdens een ‘Bewust Zwanger Zijn’ traject contact maak met jouw ziel en die van je baby. Ik voer gesprekken met beiden; waarvan je een verslag ontvangt en gerichte begeleiding en adviezen.
Tijens een ‘Adoula’ traject leer ik jou om zelf het contact met jezelf en je baby te maken. Ik zal mij daar dan niet in mengen, omdat ik van mening ben dat jij het zelf kan! (of jullie) Ik ondersteun wél bij het maken van de connectie, welke ik samen met jou/jullie zal onderhouden gedurende de zwangerschap, geboorte en 9 maanden na de geboorte (indien gewenst).

De voordelen van een Adoula tijdens deze magische gebeurtenis in jullie leven;

* Duidelijke vermindering van lichamelijke, emotionele en spirituele onbalans tijdens de zwangerschap en na de geboorte van jullie baby. Er is een intense diepe verbinding tussen de ouders en de baby.
* Een blije, gezonde baby die weet en voelt dat hij/zij geliefd en geaccepteerd is 
* De juiste baby voor jullie als gezin, de baby waar je de connectie mee gemaakt hebt!
* Gemakkelijkere overgang van de zwangerschap naar de geboorte, voor zowel baby als ouders. 
* Nieuwe ‘Kristalkinderen’ komen naar de Aarde. Kiezen jullie als ouders voor een Kristalkindje? Dan werk je gelijk mee aan een hoger bewustzijn op Aarde; meer vrede & geluk.

Een Adoula traject werkt meestal zo dat ik jou als wensmama tips en advies geef om dagelijks te doen; onder andere ademsessies en schrijfopdrachten.
Daarnaast ben ik op afstand ook aanwezig tijdens jouw ademsessies zodat ik de energie kan ondersteunen en de weg voor een zielskindje naar jou kan vergemakkelijken. 
Ik help jou om in verbinding met je lichaam te komen, om het te vertrouwen. Ik help jou om de innerlijke stem van jezelf en je aanstaande kindje te gaan herkennen en ernaar te gaan luisteren.
Voor dit traject heb ik geen vastomlijnd bedrag, hierin stem ik het puur af op wat jij als wensmama verlangt en nodig hebt van mij. 
Ga sowieso uit van minimaal één wekelijkse sessie online van 60 minuten; dat is vier per maand voor maar €200,- (incl.btw) Je betaald per maand vooruit en het is elke maand opzegbaar.
Normaal betaal je voor een losse sessie €85,- (incl. btw), dus je ontvangt wel €140,- korting!

Wil je graag een Adoulatraject of Bewust zwangertraject starten? Als je een losse sessie boekt en je besluit hierna om een traject in te gaan, wordt het bedrag van de losse sessie van het maandabonnement afgehaald.

%d bloggers liken dit: