Adoula

Kinderwens, Zwangerschap, Geboorte & eerste 9 maanden

Als je een kinderwens hebt, in verwachting bent of pas bevallen dan kan ik jou ondersteunen in de verbinding met jouw lichaam, ziel en dat van je (aanstaande) kindje.
Ik kan door middel van een Zielsafstemming contact maken met de ziel van jou en dat van je (aanstaande) kindje.

Mijn werk als zwangerschapsbegeleidster & Adoula

Ik ondersteun in de dieper liggende, spirituele aspecten vóór, tijdens en na je zwangerschap. Een van de meest bijzondere gebeurtenissen in je leven, waarbij de connectie tussen beide ouders en baby geactiveerd en onderhouden wordt.
Bij mij kun je kiezen tussen een Adoula traject of een ‘Bewust Zwanger Zijn’ begeleidingstraject. Deze trajecten liggen zeer dicht bij elkaar, want er wordt gebruik gemaakt van bewuste ademhaling en de connectie maken met elkaar en je baby.
Het verschil is dat ik tijdens een ‘Bewust Zwanger Zijn’ traject contact maak met jouw ziel en die van je baby. Ik voer gesprekken met beiden; waarvan je een verslag ontvangt en gerichte begeleiding en adviezen.
Tijens een ‘Adoula’ traject leer ik jou om zelf het contact met jezelf en je baby te maken. Ik zal mij daar dan niet in mengen, omdat ik van mening ben dat jij het zelf kan! (of jullie) Ik ondersteun wél bij het maken van de connectie, welke ik samen met jou/jullie zal onderhouden gedurende de zwangerschap, geboorte en 9 maanden na de geboorte (indien gewenst).

De voordelen van een Adoula tijdens deze magische gebeurtenis in jullie leven;

* Duidelijke vermindering van lichamelijke, emotionele en spirituele onbalans tijdens de zwangerschap en na de geboorte van jullie baby. Er is een intense diepe verbinding tussen de ouders en de baby.
* Een blije, gezonde baby die weet en voelt dat hij/zij geliefd en geaccepteerd is 
* De juiste baby voor jullie als gezin, de baby waar je de connectie mee gemaakt hebt!
* Gemakkelijkere overgang van de zwangerschap naar de geboorte, voor zowel baby als ouders. 
* Nieuwe ‘Kristalkinderen’ komen naar de Aarde. Kiezen jullie als ouders voor een Kristalkindje? Dan werk je gelijk mee aan een hoger bewustzijn op Aarde; meer vrede & geluk.

%d bloggers liken dit: